Contact en route

Contactgegevens
Homeopathische Praktijk Jan Bol
Kometenstraat 5
9742 EC Groningen
050 5731613

Telefonische bereikbaarheid voor afspraken, informatie, herhaalrecepten en vragen over uw behandeling:
Maandag, dinsdag en woensdag van 8.15 tot 12.00 uur.

Zie ook Google Maps

Bereikbaarheid praktijk
De Homeopathische Praktijk bevindt zich in Groningen, in de wijk Paddepoel, Kometenstraat 5. U kunt in de Kometenstraat altijd goed parkeren, en het parkeren is gratis. Ook voor rolstoelen en wandelwagens is de praktijk goed toegankelijk.

Met het openbaar vervoer
Vanaf Hoofdstation Groningen: neem de stadsbus 1, 9 of 15, richting Zernike. U stapt uit bij de halte Kometenstraat. Loop nu een klein stukje terug en ga de eerste straat links in. Dit is de Kometenstraat.

Vanaf Station Noord: neem de stadsbus 1, 2 of 9, richting Zernike. U stapt uit bij de halte Kometenstraat. Loop nu een klein stukje terug en ga de eerste straat links in. Dit is de Kometenstraat.

Vanaf Station Europapark: neem de stadsbus 2, richting Zernike. U stapt uit bij de halte Kometenstraat. Loop nu een klein stukje terug en ga de eerste straat links in. Dit is de Kometenstraat.

Overige richtingen: Ook buslijnen 18 (Hoogkerk) en 171 (Veendam) stoppen bij halte Kometenstraat

Op de fiets
Door Paddepoel heen loopt de Zonnelaan. Fiets deze straat af in de richting van het Zernike-complex. U ziet op een gegeven moment een winkelgalerij links met een Spar supermarkt. Hier tegenover, een zijstraat van de Zonnelaan, bevindt zich de Kometenstraat.

Met de auto
Vanaf de Eemshavenweg: bij de stoplichten blijft u de ringweg volgen naar rechts. U neemt de afslag Paddepoel, Zernike, Crematorium. Na de afslag linksaf rijdt u de Zonnelaan op. Daarna neemt u de eerste weg links: de Kometenstraat.

Vanaf richting Hoogezand: volg de oostelijke ringweg rechtdoor richting Zuidhorn/Bedum/Winsum.  Na enkele kilometers blijft u de ringweg volgen richting Zuidhorn. Neem de afslag Paddepoel/Crematorium/Zernike en ga na de afslag linksaf de Zonnelaan op. Neem daarna de eerste straat links: de Kometenstraat.

Vanaf richting Roden/Leek: volg de ringweg na de grote rotonde in de richting Zuidhorn/Bedum. Neem de tweede afslag Paddepoel. Ga na de afslag rechtsaf de Zonnelaan op en neem de eerste straat links: de Kometenstraat.

Vanaf richting Assen/Groningen-Zuid: volg de ringweg linksaf, richting Drachten/Zuidhorn. Volg de ringweg na de grote rotonde in de richting Zuidhorn/Bedum. Neem de tweede afslag Paddepoel (tevens richting Crematorium). Ga na de afslag rechtsaf de Zonnelaan op en neem de eerste straat links: de Kometenstraat.