Contact en route

Contactgegevens
Homeopathische Praktijk Jan Bol
Kometenstraat 5
9742 EC Groningen
050 5731613
KvK-nummer: 01152745

Telefonische bereikbaarheid voor afspraken, informatie, vragen over uw behandeling:
Iedere werkdag vanaf 8.15 uur -donderdag en vrijdag vanaf 10.00 uur-

Zie ook Google Maps

Bereikbaarheid praktijk
De Homeopathische Praktijk bevindt zich in Groningen, in de wijk Paddepoel, Kometenstraat 5. U kunt in de Kometenstraat altijd goed parkeren, en het parkeren is gratis. Ook voor rolstoelen en wandelwagens is de praktijk goed toegankelijk.

Met het openbaar vervoer
Vanaf Hoofdstation Groningen: neem de stadsbus 1,2 of 15, richting Zernike. U stapt uit bij de halte Kometenstraat. Loop nu een klein stukje terug en ga de eerste straat links in. Dit is de Kometenstraat.

Vanaf Station Noord: neem de stadsbus 1 en 2, richting Zernike. U stapt uit bij de halte Kometenstraat. Loop nu een klein stukje terug en ga de eerste straat links in. Dit is de Kometenstraat.

Op de fiets
Door Paddepoel heen loopt de Zonnelaan. Fiets deze straat af in de richting van het Zernike-complex. U ziet op een gegeven moment een winkelgalerij links met een Spar supermarkt. Hier tegenover, een zijstraat van de Zonnelaan, bevindt zich de Kometenstraat.

Met de auto
Vanaf de Eemshavenweg: bij de stoplichten blijft u de ringweg volgen naar rechts. U neemt de afslag Paddepoel, Zernike, Crematorium. Na de afslag linksaf rijdt u de Zonnelaan op. Daarna neemt u de eerste weg links: de Kometenstraat.

Vanaf richting Hoogezand: volg de oostelijke ringweg rechtdoor richting Zuidhorn/Bedum/Winsum.  Na enkele kilometers blijft u de ringweg volgen richting Zuidhorn. Neem de afslag Paddepoel/Crematorium/Zernike en ga na de afslag linksaf de Zonnelaan op. Neem daarna de eerste straat links: de Kometenstraat.

Vanaf richting Roden/Leek: volg de ringweg na de grote rotonde in de richting Zuidhorn/Bedum. Neem de tweede afslag Paddepoel. Ga na de afslag rechtsaf de Zonnelaan op en neem de eerste straat links: de Kometenstraat.

Vanaf richting Assen/Groningen-Zuid: volg de ringweg linksaf, richting Drachten/Zuidhorn. Volg de ringweg na de grote rotonde in de richting Zuidhorn/Bedum. Neem de tweede afslag Paddepoel (tevens richting Crematorium). Ga na de afslag rechtsaf de Zonnelaan op en neem de eerste straat links: de Kometenstraat.